Home

Met deze website willen wij u duidelijk maken hoe noodzakelijk een opvangcentrum als de Apenhof is.

Het is eigenlijk schandalig dat er nog steeds dieren uit hun natuurlijke omgeving worden gehaald voor plezier en vermaak van de mensen.
Wij durven u dan ook om steun voor deze dieren en ons werk te vragen.

De Apenhof ontvangt geen subsidie en draait geheel op giften van dierenvrienden.
U kunt ons werk steunen door een gift over te maken naar:

Stichting de Apenhof
Schoutenstraat 12
3771 CJ  Barneveld

Telefoon: 0342 414784
IBAN: NL34INGB0003669888

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Bezoek

 

Wij vinden het altijd gezellig als er mensen op bezoek komen maar helaas is daar niet altijd tijd voor. Veel asielen houden op dierendag open huis. De vraag is dan ook regelmatig waarom De Apenhof op deze dag geen open huis heeft. Wij zouden dit graag doen, maar dat is helaas onmogelijk.

 

In De Apenhof zitten enkel dieren uit tropische landen. Op dierendag is het vaak te koud om deze dieren voor langere buiten te laten zitten. Bij de binnenverblijven is niet voldoende loopruimte om de bezoekers toe te laten. Bovendien zijn de meeste dieren niet gesteld op de belangstelling van bezoekers. Vandaar dat er op deze dag geen open huis is. Daarnaast wordt De Apenhof gerund door vrijwilligers die, naast dit onbetaalde vrijwilligerswerk, ook nog een betaalde baan hebben.  

 

Natuurlijk bent u als donateur altijd van harte welkom, maar vragen u om ons van te voren even te bellen om een afspraak te maken zodat wij ook echt even tijd hebben om u ons werk te laten zien. Dit het liefst op een mooie zonnige dag.

 

Wie weet ontmoeten wij elkaar snel.