Belastingvrij schenken

Er bestaat een mooie manier van steunen, waarbij u voor een langere periode belastingvrij kunt schenken aan de Apenhof. Zonder dat het u extra geld kost, kunt u juist geld terugkrijgen van de Belastingdienst en kunnen de papegaaien bij de Apenhof rekenen op steun voor langere tijd: ook wel periodiek schenken genoemd. Als we de gift maar samen vastleggen in een eenvoudige periodieke schenkingsovereenkomst.

Wist u dat we bij de Apenhof een aantal vaste bewoners hebben die te getraumatiseerd of te oud zijn om een nieuw thuis voor te vinden? Deze papegaaien kunnen nergens anders terecht en blijven de rest van hun leven bij de Apenhof wonen. Natuurlijk blijven we met liefde voor deze vaste bewoners zorgen, maar om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen, is steun voor langere periode onmisbaar!

De voordelen zijn:

  • De schenking is volledig aftrekbaar bij je belastingaangifte.
  • De Apenhof betaalt dankzij de ANBI status geen schenkbelasting; Uw schenking komt volledig ten goede aan de dieren.
  • U heeft er verder geen omkijken na.

 

Als u de onderstaande link invult en deze mailt naar de.apenhof@kpnmail.nl dan zorgen onze medewerkers ervoor de wij de gegevens van de Apenhof invullen en sturen u het gedeelte “exemplaar voor de schenker” retour. U kunt het formulier ook printen en naar ons vertrouwde adres sturen: De Apenhof Schoutenstraat 12 3772CJ Barneveld.

Mogen de papegaaien een langere periode op uw steun rekenen?

 

VUL IN EN ONDERTEKEN EENVOUDIG ONLINE

https://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/overeenkomst_period_gift_in_geld_ib0802z4fol.pdf