2021 bijna voorbij

Nu 2021 alweer bijna voorbij is, is het een mooi moment om terug te blikken op wat we het afgelopen jaar allemaal weer gebeurd is.

Want dankzij de hartverwarmende steun van onze donateurs en sponsoren, hebben we weer voor vele papegaaien het verschil kunnen maken!

Zo hebben de papegaaien weer heerlijk kunnen genieten van de warme zomerdagen in hun riante buitenverblijven en zitten zij er ,dankzij uw steun, in de koude winter ook weer warmpjes bij.

Dankzij de inzet en het geduld van onze trouwe vrijwilligers hebben vele papegaaien nu een vriendje of vriendinnetje binnen de Apenhof gevonden om samen oud mee te worden. Helaas zijn er ook papegaaien die een partner echt niet meer zien zitten.  Al zouden we het graag anders zien, dit hebben wij te respecteren.

Ook in 2022 zullen onze vrijwilligers zich weer inzetten om de papegaaien een mooie oude dag te bezorgen. Dit wordt mede mogelijk door een sponsor die voor de Apenhof geweldige kooiverrijking heeft gemaakt zodat de papegaaien zich niet hoeven te vervelen. Heel hartelijk dank daarvoor.

Wij hopen dat wij ook het aankomende jaar op uw steun kunnen rekenen.

Namens alle papegaaien en vrijwilligers van Stichting De Apenhof: heel hartelijk dank voor uw financiële steun en zeer grote betrokkenheid! Wij wensen u een gezond, gelukkig en liefdevol 2022!

Met vriendelijke groet,

Anita Brouwer-Venema