Terugblik op 2022

2022 was voor De Apenhof een jaar vol bijzondere momenten. 

Zo  hebben we weer voor talloze exotische vogels in nood het verschil kunnen maken. Voordat we terugblikken op dit bijzondere jaar, willen wij u graag hartelijk bedanken voor uw betrokkenheid. Want wat zijn we dankbaar en trots op wat we het afgelopen jaar hebben bereikt. Zonder de trouwe steun van onze donateurs was dit niet mogelijk geweest!

Wat betreft de gezondheid van de dieren hebben we het afgelopen jaar weinig te klagen gehad. Gelukkig hebben we het afgelopen jaar de dierenarts niet nodig gehad. De veel al oudere papegaaien doen het goed. Toch vrezen wij dat we de komende jaren wel wat papegaaien zullen verliezen. Ze zijn geen van allen piepjong meer en aan alles wat leeft komt eenmaal een einde. Maar we weten ook dat papegaaien heel oud kunnen worden.  Gelukkig hebben we in 2022  geen dieren verloren en blijven we ons best doen voor een beter en gelukkig leven .

Ook zijn wij als onbetaalde vrijwilligers in 2022 bezig geweest met het verduurzamen van de Apenhof. Enkele oude verblijven zijn afgebroken en de bestaande verblijven aangepakt. In 2023 staan er nog enkele grootse verduurzamingsplannen in de planning.

 

U zult, net als wij, ongetwijfeld ook gemerkt hebben dat de prijzen van groenten en fruit de pan uit rijzen. Wij voeren de papegaaien pellet, noten, zaden, verse groentes en fruit. Mede dankzij enkele belangrijke sponsors hebben wij het hoofd boven water kunnen houden. Maar het zou fijn zijn als we wat nieuwe donateurs erbij krijgen want die brengen het grootste deel in het laatje. Wilt u ook in 2023 weer een goed woordje voor ons doen bij vrienden en familie?

Met uw steun kunnen wij de dieren in ons opvangcentrum liefdevol blijven verzorgen. Mogen de papegaaien in 2023 ook weer op Uw steun rekenen?

U kunt Uw gift overmaken op rekeningnummer NL34 INGB 0003 6698 88 t.n.v. De Apenhof.

 

 

Namens alle dieren en vrijwilligers wensen wij u hele fijne dagen en een gezond, gelukkig en liefdevol 2023.