Stichting Dierenlot beneficant

Stichting Dierenlot

Ook waren er het afgelopen jaar meevallers en werden we blij verrast door Stichting Dierenlot. Het was alweer even geleden dat wij in contact kwamen met Stichting Dierenlot.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van de dieren erg aan en wil deze graag helpen. Zij vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Zij steunen opvangcentra, dierenasiels en organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden. Stichting DierenLot werkt uitsluitend op aanvraag.

Om beneficiant te kunnen worden moesten er bepaalde gegevens aangeleverd worden. Dit hebben wij uiteraard gedaan en na een screening werden we toegelaten.

Groot was de verassing dat we in mei al in aanmerking kwamen voor een grote hoeveelheid papegaaienvoer.  De pallets vol voer werden keurig netjes afgeleverd bij de Apenhof. Dit is een grote meevaller, voer is tenslotte behoorlijk prijzig.  De papegaaien kunnen voorlopig weer eten.

Stichting Dierenlot, heel hartelijk bedankt!

 

Anita Brouwer-Venema