Valentijnsdag 2023

Vandaag is het weer Valentijnsdag. Een dag waarop we de liefde vieren. Voor ons als vrijwilligers ook een dag waarop we weer extra stil staan bij de dieren die geen enkele liefde kennen en ontvangen. En helaas zijn er nog vele dieren die dit ervaren.

Veel van de papegaaien bij De Apenhof hebben een vreselijk verleden en moesten jarenlang in eenzaamheid en zonder liefde leven. Sommige dieren zijn voor altijd beschadigd door hun vreselijke verleden. Zij hebben blijvend extra zorg en liefde nodig, die we ze dankzij de steun van onze donateurs en vrienden kunnen geven.  Bij de Apenhof doen we er alles aan om de papegaaien een liefdevol leven te geven. Zo proberen we een maatje binnen de Apenhof te vinden zodat ze liefde krijgen van hun soortgenoten. Dit is vaak een lange weg. De meeste papegaaien kennen geen soortgenoten. Maar wij geven niet op. Vindt u ook niet dat ieder dier liefdevolle verzorging verdient?

 

Door Uw steun kunnen de vrijwilligers bij de Apenhof hun liefdevolle werk blijven uitvoeren. Mogen de papegaaien ook op uw liefde rekenen? Met een donatie kunt u ervoor zorgen dat de dieren de liefde krijgen die ze zo verdienen. Want alleen met hulp van mensen zoals u kunnen wij papegaaien opvangen.

U kunt met uw( eenmalige) donatie naar keuze overmaken op rekeningnummer NL 34 INGB 0003 6698 88  t.a.v. de Apenhof.

 

 

Ik wens u, ook namens de papegaaien, alle liefde toe! Hartelijk dank voor uw betrokkenheid.

Anita Brouwer-Venema.